Aktuelt

Elevene ved skolen valgte nytt elevråd og elevrådstyre for skoleåret 2021-2022, onsdag 15. september.

Elevrådet er viktig for elevdemokratiet, og for samarbeidet om et trygt, godt og inkluderende miljø ved skolen. Vi er heldige som har så mange engasjerte og dyktige elever som tar del i dette viktige arbeidet, og som tar på seg verv i styret.

Andøyungdommen bekrefter spådommene fra meningsmålingene, og ønsker seg regjeringsskifte.

Nordland fylkeskommune har søkt om landslinjestatus for dronefag ved Andøy vgs. - Jeg kan ikke tenke meg en videregående skole som er mer egnet til å påta seg et slikt nasjonalt tilbud enn nettopp Andøy vgs, sier fylkesråd for utdanning og kompetanse Elin Dahlseng Eide.

Fylkesdirektøren for utdanning og kompetanse i Nordland fylkeskommune oppfordrer alle ansatte, elever og lærlinger i Nordland til å laste ned appen Smittestopp.

På Andøy videregående skole blir undervisningen flyttet fra klasserommet og ut i verdensrommet.