Aktuelt

Denne avlysningen, som ble presentert av regjeringen torsdag 27. mai - gjelder for våre elever på vg3. Privatisteksamener skal gjennomføres som vanlig.

Nordland fylkeskommune har søkt om landslinjestatus for dronefag ved Andøy vgs. - Jeg kan ikke tenke meg en videregående skole som er mer egnet til å påta seg et slikt nasjonalt tilbud enn nettopp Andøy vgs, sier fylkesråd for utdanning og kompetanse Elin Dahlseng Eide.

Fra mandag 12. april  foreligger det en ny smittevernveileder for VGO, og Andøy videregående skole er fortsatt på gult smittevernnivå.

Fylkesdirektøren for utdanning og kompetanse i Nordland fylkeskommune oppfordrer alle ansatte, elever og lærlinger i Nordland til å laste ned appen Smittestopp.

Mandag 25. januar var Karstein Kristiansen Entreprenør AS i gang med byggingen av den nye Romteknologifløyen ved skolen.

På Andøy videregående skole blir undervisningen flyttet fra klasserommet og ut i verdensrommet.