Aktuelt

Fra mandag 12. april  foreligger det en ny smittevernveileder for VGO, og Andøy videregående skole er fortsatt på gult smittevernnivå.

Fylkesdirektøren for utdanning og kompetanse i Nordland fylkeskommune oppfordrer alle ansatte, elever og lærlinger i Nordland til å laste ned appen Smittestopp.

Mandag 25. januar var Karstein Kristiansen Entreprenør AS i gang med byggingen av den nye Romteknologifløyen ved skolen.

På Andøy videregående skole blir undervisningen flyttet fra klasserommet og ut i verdensrommet.