Aktuelt

Nordland fylkeskommune har søkt om landslinjestatus for dronefag ved Andøy vgs. - Jeg kan ikke tenke meg en videregående skole som er mer egnet til å påta seg et slikt nasjonalt tilbud enn nettopp Andøy vgs, sier fylkesråd for utdanning og kompetanse Elin Dahlseng Eide.

Fylkesdirektøren for utdanning og kompetanse i Nordland fylkeskommune oppfordrer alle ansatte, elever og lærlinger i Nordland til å laste ned appen Smittestopp.

På Andøy videregående skole blir undervisningen flyttet fra klasserommet og ut i verdensrommet.