Rådgiver

Er du i tvil om du har valgt riktig utdanning, kan du få råd og veiledning av en utdannings- og yrkesrådgiver.

Hva kan du få hjelp til?

Du får hjelp til å finne ut hva du bør satse på basert på interessene og evnene dine. Målet er å få deg som elev til å bli bevisst på valg av programfag og videre utdanning og yrke.

Vår oppgave er å hjelpe og støtte deg i å planlegge, utvikle og styre karrieren din på en god måte;

Det kan for eksempel være:

• Veiledning om utdanningsmuligheter i inn- og utland
  • Informasjon og veiledning om fagvalg på Vg2 og Vg3
  • Gjennomføre og analysere interessetester
  • Hjelp til å søke i Vigo / Samordna opptak
  • Informasjon om utdanningsveier og -messer
  • Informasjon om søknadsfrister og opptakskrav
  • Støtte til å håndtere overgangsfaser i livet, finne veien videre og ta gode valg for deg selv
  • Kontakt og hjelp for utvekslingselever