Romteknologifløyen - klar til skolestart høsten 2021

Mandag 25. januar var Karstein Kristiansen Entreprenør AS i gang med byggingen av den nye Romteknologifløyen ved skolen.

Bygget skal stå klart til skolestart, høsten 2021 - og skal romme tre nye klasserom med tilhørende spesialrom og laber. Det skal også bygges et auditorium, som kommer til nytte for alle utdanningsprogrammene ved skolen.

Arbeidet som nå er i gang, kommer til å resultere i et moderne og fremtidsrettet bygg - som skal ivareta læringsarenaene og fagene for fremtidige romteknologielever.

Karstein Kristiansen Entreprenør er en av landsdelens eldste entreprenørbedrifter, med over 80 års erfaring innen bygg og anlegg. Bedriften er lokal, og flere av selskapets høyt kompetente medarbeidere er tidligere elever ved skolen vår.

Vi gleder oss til prosessen - og til sluttresultatet!